Dagmar

ugens grumpy isa #3

isaIsabella Leonora

“Åh, hvor er andre menneskers kærlighed trættende at se på i længere tid af gangen. Noget, der gør mig endnu trættere er flash mobs med kærlighed som hovedtema, der synker jeg seriøst ned på murmeldyrs niveau udseendesmæssigt. Lad mig da færdes på et torv uden, jeg skal udsættes for folk, der danser asynkront til musik, der ikke gør godt for noget. Det værste er jo ikke kærligheden, det er da meget nuttet, men det faktum at det bare er blevet brugt verden over flere gange end kræftpatienter er blevet reddet fra den forfærdelige sygdom, kan bare irritere mig lidt på højere plan, end det muligvis burde. Og det er selvfølgelig altid til de to samme sange af Bruno Mars: ‘Just the way you are’ og ‘Marry you’. Hold da helt op, det er jo som om, mennesker ikke kender til andet musik i verden. Èn ting er at idéen er blevet super original, men dermed også at vælge samme soundtrack til romancen er da også lige at hælde kilovis af salt i såret. Det menneske, der bliver friet til, har jo heller ikke en jordisk chance for at sige nej? Jeg tænker dog, at det er på tide, at sådanne flash mobs bliver spoleret med et ærligt ”nej tak, jeg vil sgu ikke giftes med dig?” – Bare så der endelig sker en lille forandring i de dansende videoer, for der er da grænser for, hvor sjove de såkaldte flash mobs kan være endnu? Jeg tænker, det var sjovt første gang. Som jeg mindes var den første flash mob med Operah Winfrey tilbage i omkring 2010, og det var, efter min mening, ganske vellykket. Selvfølgelig skal mennesker have lov til at fri i alle de lufthavne, de har lyst til, men personligt ville jeg da hellere have god mad, rødvin og udholdeligt musik i højtalerne – i stedet for dans og Bruno Mars, der synger, han vil giftes.”

Her er link til et eksmpel på dette: http://www.bt.dk/utroligt-men-sandt/her-overraskes-hun-efter-30-timers-hjemrejse-vildt-flash-mob-frieri-i-k
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagmar