marine deleeuw for dansk magazine

you need to hear this: something ’bout music

haveyouheard1Sponsored

Jeg har længe tænkt over, at jeg rigtig gerne vil inkorporer noget mere musik på min blog, da det også er en stor del af min hverdag. I den sammenhæng har jeg indgået et samarbejde med den mega seje musikside Noisey, der ligger under VICE samt Phillips. Det første indlæg i rækken er så dette. Der var nemlig blevet sat en såkaldt “Cube of Sound” op i Fields, hvor man kunne komme og høre Laa DJ og Amro, lytte i Phillips høretelefoner samt se dokumentar fra Noisey på to store fladskærme.

Jeg glæder mig rigtig meget til at dele en masse musik med jer, og derfor har jeg også lavet en ny kategori, hvor I kan gå ind og se alle mine indlæg i sammenhæng med det. Jeg kommer til at invitere seje gæste-DJ’s ind med deres favoritter for tiden, samt mine egne playlister selvfølgelig. I kan se meget mere ind på Philips facebook side HER og læse mere på DET HER link. Lad mig hvad I synes!

x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

marine deleeuw for dansk magazine