struggeling artist

ugens grumpy isa #1

isa Min kære veninde Isabella Leonora er godt træt af mennesker og disses påfund. Jeg har derfor allernådigst givet hende (læs: tigget hende) et åndehul hver eneste søndag eftermiddag her på bloggen, hvor hun lufter sine tanker om diverse livstrættende emner. Der er ingen regler, ingen censur, ingen fucking ting, der kan standse hendes, 99% af tiden sarkastiske, udtalelser. Jeg glæder mig personligt rigtig, rigtig meget til, at blive opdateret om hvad der er nederen for tiden og det synes jeg også i skal! Her er første indlæg i rækken og vi stopper først, når Isa har fået et mere positivt syn på tilværelsen.

Længe har jeg haft en anspændt forhold til fodtøj. Åh, bare ordet fodtøj giver mig lyst til at græde flere floder, end Justin Timberlake nogensinde har haft i sinde. Jeg ved, at stil er en smagssag, og lad os alle sammen bukke og neje formelt på grund af det. Alligevel er der bare sko, der burde være skrevet en lov om, for det kan umuligt være sandheden, at jeg skal være vidne til noget så grimt som de såkaldte ‘Vibram FiveFingers SPEED’. Jeg er ked af det, ikke-eksisternede helsevenner, men der er fandme grænser for, hvor meget liv man skal lægge i at gå godt på sine fødder. Jeg ved, helt uden research, at sneakers er på mode igen, og det behager jo os alle, at vi kan føle os accepteret, når vi går os selv ihjel inde i indre by med sneaks på fødderne. Stor respekt til sneakers, selv de lidt voldsomme af slagsen. Meget har jeg lagt øjne til, men her sætter jeg permanent grænsen. Der er lige præcis intet menneske i dette univers, der kan få mig til at se anderledes på nuværende situation.
Noget, der kan få mit hjerte til at bløde er selvfølgelig de førnævnte ‘Vibram FiveFingers’, men at de så også er udsolgt, er da mildest talt også bare prikken over i’et. At sige de er grimme, er nok den største underdrivelse i universets historie, og hvis du nogensinde tager et par på, så lad da for Guds skyld være og tag dem af igen. Hvis nogen føler sig snydt, og bare slet ikke ved, hvilket fodtøj, der er tale om, skal I da ikke snydes for et billede. Nedenfor ser I, hvad der gør min hjerne træt i øjeblikket.”

Skærmbillede 2014-10-09 kl. 21.56.43

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

struggeling artist