marble overload

Clan of DK

clanofdk Jeg har glædet mig rigtig meget til at kunne introducere jer for det nye, danske smykkemærke Clan of DK! Min venindes mor og faster har startet det her mega-seje koncept op, og jeg tror på at det nok skal blive stort. Måske så I, at jeg bar en del af deres fine smykker under modeugen?
I hvertfald – hvert eneste lille “bit”, som er de små pins man kan sætte på sit læderarmbånd, har et bestemt navn. Der er for eksempel “Fun”, “Wonder”, “Genius” og min personlige favorit; “Freedom”. Man kan både køre minimalistisk stil med en eller to Bits på sit armbånd eller man kan, som jeg synes ser sindssygt fedt ud også, have en hel masse små på. Det fede er, at du kan customize dem lige som du har lyst til og alle armbånd er forskellige! Udover deres armbånd, er der også ringe og øreringe som også er rigtig fede. Navnet Clan of DK, er en overordnet titel for alle de her små sjove momenter i hverdagen som bringer vennegrupper tættere sammen. Se for eksempel de sjove kampagnebilleder, hvor der – i stedet for traditionelle beautybilleder – er lavet en serie af pinlige ting som vi vidst nok alle sammen har prøvet en gang eller to..
I kan læse meget mere om konceptet på deres hjemmeside HER! Husk også at give dem et like på fjæsbogen HER og følge dem på instagram @clanofdk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

marble overload