Anywear - what's that all about?

Take me to Paris

outfitwsandraDette var mit outfit i dag, hvor jeg drak en kop kaffe (wow, surprise) og fik fjollet lidt med søde Sandra, inden den stod på familiehygge hos min søde mormor i Vedbæk. Grunden til overskriften på dagens indlæg er en kombination af to ting. Den ene er, at Sandra og jeg begge to er helt forelskede i Lana Del Rey og især hendes gamle sange. Den her linje er fra en af de absolut bedste – tjek den her. Den anden grund er jakken i kan se på billederne. Købte den for et par måneder siden og den får mig simpelthen til at tænke så vanvittigt meget på Paris. Delvist fordi modellen hedder Parisienne og delvist fordi… SE DEN LIGE. Da jeg sad og overvejede om jeg skulle købe den forestillede jeg mig at sidde i den, på en café i Paris og drikke cappuccino og spise croissanter. Vil SÅ gerne til Paris for tiden – har aldirg været der men alle siger at det er lige noget for mig.  Synes simpelthen den er så fin og selvom den ikke ligefrem er varm kan jeg ikke lade være med at hoppe i den alligevel. Den har faktisk nogle ret fine ærmer men jeg synes altså det er mega pænt bare at hænge jakken på skuldrene. Ved ikke hvorfor, synes bare på en måde det gør et outfit meget mere afslappet og underspillet.
Skoene er fra ASH, midi-skirt fra Envii, turtleneck sweateren ved jeg faktisk ikke helt hvor er fra – ved bare den er mega lækker og i kashmere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anywear - what's that all about?