copenhagen guide

50 shades of blue

himmelblåPastel blå er min nyeste obsession. Disse er kun et par af de køb jeg har gjort mig de seneste par dage med babyblå på hjernen. Jeg fortalte i forrige indlæg om en meget dukke agtig kjole og ja – here it is. Købt i Episode Vintage. Er forelsket. Dog er det lidt svært at sige hvilken lejlighed jeg ville kunne bruge den, men tænker umildbart at style den med gulddetaljer i flertal. Havde mange problemer med lyset da jeg lige skød disse billeder og derfor er farverne ikke helt troværdige – i kan måske se der er forskel på underdelen og overdelen i marmor sættet. Marmor er bare lækkert og 90’er agtigt på den helt rigtige måde. Desuden har jeg en ting med sæt – de dør aldrig helt for mig. Jeg har aldrig før købt noget i Vila men da jeg helt tilfældigt kom forbi der, blev jeg simpelthen nødt til det. Kvaliteten er overraskende lækker ifht. prisen og jeg har allerede besluttet at bruge sættet i morgen sammen med en tynd, sort silke top, en meget simpel guldhalskæde og et par af mine guld/sorte stine goya sko. I morgen skal jeg nemlig indløse den julegave jeg fik af mine forældre juleaften – en workshop kun for mig(!!!) med en af mine absolut yndlings, danske modefotografer Signe Mørkeberg Sjøstrøm. Jeg glæder mig vanvittig meget. I løbet af dagen kommer der nemlig både en make-up artist, to modeller og en designer. Men inden da har Signe haft 2 timer til at fortælle om hvordan hun opbygger et shoot og hendes færden gennem branchen. Kan slet ikke vente, argh!
I dag har jeg været ude og shoppe og skyde streetstyle med den søde Sille! Fik ikke købt noget da jeg efter at have shoppet så meget, er blevet 100% broke. Den sidste ting på kollagen viser en sporty, lyseblå turtleneck uden ærmer. Synes bare den var meget cool og når der er udsalg i Topshop svæver jeg altid på en lyserød(blå?) sky.
Ferien er snart slut, men jeg har intentioner om at nyde den sidste dag i fulde drag i morgen!

4

  • Fantastiske items! (:
    Det lyder ret spændende med street styleskydnigen. Ligger du nogle af billederne ud på bloggen?

    Knus
    http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line MariA

    ÅHH, hvor ser det lækkert ud det marmor sæt! – Købt i Vila? NICE, jeg tror ikke jeg kan lade vær’ med at kigge i Vila næste gang jeg kommer i Storcenteret, hehe. Jeg har vidst heller aldrig rigtig købt noget fra Vila før. :$

    OG må simpelhen også lige spørger dig: Hvilket program/hjemmeside, bruger du for at lave dine billede collager til din blog?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emma Matell

      Det er simpelthen også så lækkert og vanvittigt behageligt.
      Jeg bruger såmænd bare photoshop til at lave mine små kollager!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

copenhagen guide