Anywear – what’s that all about?

anywearcollageBeklager meget den stilhed der har hersket på bloggen de seneste par dage, men har simpelthen lavet så meget i weekenden. Hvis i har lyst til at følge med alligevel, kan i følge mig på instagram – jeg hedder @emmamatell.
Men det jeg vil snakke om i dag, er noget helt andet. Det er nemlig app’en Anywear som jeg er så priviligeret at fotografere lidt for indimellem. Billederne her, er fra da der i November blev afholdt et Anywear marked hvor en hel masse modefolk kom og solgte ud af deres lækre tøj. Helt basalt er Anywear lidt ligesom Trendsales – bare meget smartere. Layoutet er, ærligt talt, lækrere end på Trendsales og derudover er der mange flere lækre features. Desuden er Anywear en app, så du behøver ikke gå igennem besværet med at overføre billeder og så videre. Det er bare at skyde et billede, udfylde lidt information og så er dine gamle ting sat til salg. App’en blev grundlagt af søde Pernille Rosendahl og Stephanie Gundelach fra Anywho, Kenneth Plummer og Jens Otto Paludan. Månedligt har Anywear derudover en konkurrence med de LÆKRESTE præmier. Vi snakker Céline, venner. Jeg har selv brugt app’en en del og man kan finde mega mange lækre sager til billige penge. Så tjek  det ud lige her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *