lil' miracles

spring talk

spring moodPludseligt blev det forår. Ud gennem skyen brød en enkelt solstråle og hele København smilte synkront. For mig betyder forår en masse ting.

Rosévin i solen på Kongens Nytorv med venner, lige til solen går ned. Forår betyder løse skjorter over tynde blonde-bh’er. Det betyder at små knopper og blomster stikker op rundt omkring i Kgs. Have. Fri-og helligdage i overdrevne mængder samt en påskeferie lige rundt om hjørnet. Mit forårs-hit er forevigt Lana Del Rey og hendes (nu eks-)kærestes cover på Summer Wine – I kan finde det lige her. Nydes bedst på en liggestol mens man tænker på de forestående sommermåneder.
Modemæssigt signalerer foråret også en masse ting. Endelig kan man hoppe i de pæne overgangsjakker, man har gået og sukket efter hele vinteren. I ved, de jakker der simpelthen er for kolde til vinter og for varme til sommer, men som man insisiterer på, at investere i. Dem har jeg ihvertfald personligt lidt for mange af. Dette gælder også læderjakker som på denne tid er umanerligt praktiske.
70’er trenden fortsætter dauda, hvis ikke I har opdaget det. Nu har jeg været rigtig dårlig til at poste outfitbilleder her på det seneste, men jeg er altså blevet storforbruger af flared jeans, som forsætter som en af de store trends. Lette striktrøjer er også optimale her til foråret. Det samme med små tørklæder, som jeg netop har erhvervet mig ét af. Et godt tip er, at kigge nede i Time’s Up Vintage i Krystalgade hvor jeg fandt mit eget. Her kan man både finde de populære Hermes tørklæder eller fra andre mærker såsom Lanvin, Chanel eller Balenciaga, som mit er fra. De ligger mellem 800-1300 kr. afhængig af mærket og modellen, men de er bestemt det værd og jeg er meget glad for mit.

Nyd foråret og drik noget lemonade for mig,

x

2

  • Astrid

    Hej, jeg blev ret interesseret da jeg så din “Streetstyle,” stopper du så bare folk og spørg om du må tage et billed af dem? Har du så prøvet nogle der sagde nej? Jeg synes ihvertfald dine billeder og blog er fantastisk! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvor er du sød! Tak!
      Når jeg skal skyde gade streetstyle til Soundvenue, Metro Xpress eller andet, stopper jeg bare folk på gaden.
      Der er nogle gange folk der ikke har lyst hvilket er helt fair. Men det værste er faktisk typerne der lader som om at de ikke gider, men “går med til det”. Dårlig attitude! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lil' miracles