Coco Isabel

summer soon, please

the perfect summer dress

Mens alle omkring mig flyver til Thailand, Mauritius og diverse eksotiske destinationer rundt om i verden, sidder jeg herhjemme i regnfulde København og drømmer om lette sommerkjoler og blomster. Lige så snart solen skinner det mindste, hopper jeg op og ned som en anden idiot og løber ud i solen med ny-indkøbte solbriller på. Må nok indrømme det er en anelse naivt – det bliver sgu ikke relevant med ovenstående kjoler lige foreløbigt. Hvis du er heldig nok til selv at skulle beriges med lidt solskin udenfor landets grænser i den nærmeste fremtid, kan du jo lade dig inspirere men ellers kan du bare græde lidt med mig. Der går lige et par måneder endnu før foråret bliver en realitet – det må vi jo nok desværre erkende. Kjolen i midten på kollagen er fra Ganni, og den investerer jeg snart i – det skal ikke være en hemmelighed. For de to andre kjolers vedkommende, er jeg sgu nok nødt til at give op på forhånd. Den til venstre er fra Marni og den til højre fra Missoni. Så held og lykke til mig med at spare op til dem. Dog kan de benyttes til inspiration for billigere alternativer, bilder jeg mig selv ind.

For lige at afslutte indlægget vil jeg lige informere jer om, at vinderen af min give-away i samarbejde med CPH Airport blev Freia, som er kontaktet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coco Isabel