fashion week AW15 #1

Benefit CPH Airport + Giveaway!

benefit1Her forleden fik jeg muligheden for, at komme ud forbi den nye Benefit butik i Københavns Lufthavn’s Taxfree Zone Brandbox, hvor de hver 3.-4. måned har fokus på et nyt mærke. Benefit kom til i midten af Januar så hvis I skal ud at rejse her i vinterferien er den klart et visit værd! Her fik jeg hørt en masse om deres produkter og sjove univers, samt fik lagt en super fin make-up, som jeg har dokumenteret nedenfor i bedste selfie-stil. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal ud at rejse, så jeg kan komme forbi deres butik igen og nyde godt af de intet mindre end 20% (!!!!) billigere produkter, hvilket er den billigste pris du kan finde for Benefit produkter! HVIS du skulle finde dem billigere nogle steder, så har Taxfree prisgaranti. Det vil sige at du kan få differencen tilbagebetalt x2. Det er altså ret nice og sikrer at du ikke finder det til en bedre pris nogen steder.

Nedenfor kan I, udover mit selfie, se to lækre rejsekits, man kun kan finde i lufthavnen. Den indeholder verdens bedste (og mest solgte!) mascara samt en sygt smart eyeliner, der favner øjenvipperne på en hel anderledes måde. Jeg er allerede super glad for mit, især da mascaraen holder hele dagen uden at smudse ud. I den anden box er der en god samling af alle mulige produkter, i rejseform. Min favorit indtil videre er den, også meget kendte “Porefessionel” primer, som man næsten ikke engang behøver at have anden foundation ovenpå. Som søde Caroline udefra butikken sagde, er det lidt ligesom at have et instagram filter på! Det udglatter lige og giver et naturligt finish. Jeg går ikke altid med make-up, men når jeg gør, så skal det helst være naturligt at se på.

MEN nu til det bedste! I har nu muligheden for at vinde det Travel-set til højre med “They’re Real” mascaraen og eyelineren! Alt I skal gøre er, at gå ind på instagram og følge mig på @emmamatell og skrive done i kommentarfeltet! Så udvælger jeg en vinder om en uges tid.

vindvindvind

20

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fashion week AW15 #1