competition - sanne nordahn

lately

latelySå blev det tid til endnu en lille update på hvad jeg foretager mig for tiden. Sidste søndag havde jeg mit hidtil største fotoshoot. Smukke Annika Grey, som i kan se oppe i venstre hjørne, var fløjet hele vejen ind til Danmark for at skyde med os! Vi havde fået lov at låne den smukkeste location til anledningen, ude på refshaleøen og stylisten, Caroline Gudmandsen, som i kan se på det midterste billede øverst, havde gjordt et kæmpe stykke arbejde med en hel masse lækkert tøj. Jeg kan slet ikke vente med at vise jer billederne som kommer ud i Odalisque Magazine til efteråret! Derudover har jeg drukket en hel, hel masse kaffe med venner og veninder nede på mit stamsted, samt været til nogle spændende møder. Blandt andet oppe ved Scoop Models! Der er meget spændende ting i vente, kan jeg godt love jer for. Faktisk står det sådan til, at jeg sandsynligvis snart skal til at arbejde for dem! Nederst i midten kan i se et billede fra Skodsborg Kurhotel’s ufatteligt lækre tagterasse. Damn, så cool. Udover at jeg lavede fotoshoot der for et par uger siden, var jeg i onsdags også inviteret til lækker brunch og spa deroppe, i anledning af, at de skifter alle deres mærker ud med svenske Kerstin Floridan’s produkter. Så hun var der også og fortalte sin historie; hvordan hun gik fra som 11-årig at blande blomsterdufte i haven til i dag at have sine produkter på de lækreste 5-stjernede kurhoteller og spa’er rundt i hele verden. Det var super spændende at høre om og vi fik også et af hendes lækre produkter med hjem, som jeg allerede har afprøvet. Meget anbefaleseværdigt.
På det sidste billede ser i et billede fra da jeg sov ved min søde veninde Sandra og havde den hyggeligste dag og aften. Vi fik også taget lidt billeder som i kan finde inde på Sandra’s blog, hvis i scroller lidt tilbage. Nu vil jeg lægge mig i min seng, nyde min nyvundne ferie og eventuelt se lidt serier.

3

  • Johanne

    Et lille tip hvis du godt kan lide marmorog har google crome: Tryk på applikationer oppe i venstre hjørne, tryk på webshop ned i højre hjørne, søg på marble, vælg temaer under søgefeltet og så tag den første. Det er gratis og smukt! Mega smart 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cool tak! Nu har jeg godt nok safari, men super fint tip. Lyder rigtig pænt og hvem elsker ikke marmor!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Ved du hvor, man kan finde tøj til en dreng på ca 12 år, som ikke er h&m? God ferie:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

competition - sanne nordahn