there will be sunshine

what to do when the weather sucks

egonStormen raser udenfor og jeg har droppet alle planer. Ovenstående scenarie er lidt det, der sker pt. Spiser verdens lækreste chokolade fra Chocolate and Love, med Sea Salt. Sværger at jeg kunne leve af den. Det er nogle dage siden jeg har fået lettet min røv ind på bloggen og fået skrevet lidt, så en update på, at jeg stadigvæk eksisterer. Udover blot at tjekke ind, har jeg også fået strikket en liste sammen med ting I kan foretage jer og læse på det store internet. En lille viral update.

1. Først og fremmest vil jer gerne præsentere jer for verdens bedste site, som min veninde tippede mig om for lidt siden. Har dybt seriøst ikke foretaget mig andet end at browse rundt derinde siden. StumbleUpon er intet mindre end genialt. Du forbinder din facebook-accout med den, tikker dine interesser af og så kaster siden dig ellers rundt på internettet. Du finder konstant nye kroge og spændende artikler. Jeg er virkelig vild med det. Prøv det – på forhånd selv tak. 2. Spændende interview med selveste Madonna på InterviewMag. Læs det HER!!! 3. Nu bliver det for alvor cheesy, men hvis du ligesom mig embracer alt der hedder internet-humor i form af memes, GIF mm. så er den her tumblr absolut essentiel. Jeg kan bruge (lidt for) meget tid på bare at scroll’e og scroll’e og scroll’e og… Ja, hop selv derind. Det er alt for grineren. Lige HER! 4. Når jeg keder mig, bruger jeg rigtig meget tid på både at læse I-D Magazine’s hjemmeside men også rigtig meget tid på deres Youtube-kanal. Her findes alt fra fitness-tips til sproglektioner med topmodeller, præsenteret med en helt masse humor og en helt masse hjernedødt lækkert tøj. Derudover er der også lækre musikvideo’er stylet af I-D (bla. med MØ) og fashion-insiderens tips. 5. Den bedste webshop på det store vilde internet er uden tvivl Nasty Gal. Og nej, de sælger ikke sex-legetøj som navnet ellers bringer associationer til. Til gengæld har de vintage luksus-tøj, såsom Chanel, Balenciaga mm. Men det er blot en side-ting i forhold til de flere 100 sider med lækkert high-street tøj, designet både af dem og andre brands. De har en lækker blog fyldt med spændende nyheder, street style og interviews og så laver de nogle af de sejeste editorials og look-books som jeg alle har gemt på min computer. Jeg er mildt sagt tosset med den her webshop. Og nej, det er ikke sponsoreret det her, haha. I wish, tho. 6. Sidst men så absolut ikke mindst, vil jeg gerne anbefale min veninde/sister from another mister, kære Sara’s, utroligt velskrevne blog. Den er krydret med hendes latterligt gode stil og latterligt sød kat. Hendes sprog er simpelthen så fængende og mega sjovt og de emner hun behandler – ofte observationer af mennesker og kultur – er gennemtænkte, relevante og altid spot-on. Ikke så meget andet et sige end LÆS DET.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

there will be sunshine