inspo

london baby

londonPå lørdag går det løs. Jeg drager med min kære fader afsted til London! Som I måske kan huske jeg skrev om HER, så vandt jeg for ikke så lang tid siden, en workshop med min yndlingsfotograf i hele verden, Lara Jade, i London. Det sker på mandag! Jeg er SÅ spændt. Det er ikke gået op for mig at jeg har vundet endnu, og det gør det nok også først når jeg står i Gatwick Airport. Jeg har kun været i London en enkelt gang før (hvor jeg skød ovenstående billede) men det var en skoletur, så tiden til shopping var knap. Det skal der laves om på nu. Jeg satser kraftigt på at bruge alle mine penge – også dem jeg ikke har. Er sikker på det bliver den bedste tur og når jeg skal møde Lara Jade går det jo helt amok. Jeg er nu igang med de sidste forberedelser; pakker tøj, printer portfolie ud og meget mere. Man kommer (sandsynligvis) til at kunne se en lille dagbog fra turen på Soundvenue.dk. Blandt andet tager jeg nok et smut forbi Central Saint Martins, hvor jeg jo sindssygt gerne vil gå, når jeg bliver ældre. Derudover er mine planer at kigge forbi Tate Modern, Dover street market, spise frokost med en veninde der også er der, shoppe alle mine penge væk og bare nyde workshoppen. Er sikker på det nok skal blive godt! Min far er meget entusiastisk omkring mine outfitbilleder, så lover også at skyde et par af dem dernede fra. Har I nogle gode tips til London, så vil jeg meget gerne læse dem i kommentarfeltet!

5

  • WIIIIIIII – check out Whole Foods Market, Camden Town, American Apparel (mehe), Hyde Park ++ MUCH kisses from Oslo, dear!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hello Emma,

    Congratulations!

    I wish you very productive and inspirational time during the workshop. I was thinking of joining one of Lara Jade’s workshops as well. I would love to see a review of the workshop and of course photos you will take during it.

    Best regards,
    Mila

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dagmar

    Kl hvad tager du afsted mis?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspo