Winter Wonderland - Normag

back to the basics

basisgarderobeSkjorte: Acne / Turtleneck: Mads Nørgaard / Tee: FWSS / Læderjakke: Helmut Lang / Lædernederdel: Designers Remix / Blazer: Stella McCartney / Jeans: Frame Denim / Lingerie: Ganni /

I øjeblikket fokuserer jeg en del på at købe mindre skøre, sæson-prægede items og i stedet få helt styr på min basisgarderobe. Det der med basisgarderobe, er noget som min mor mestrer til fulde. Jeg går også og overvejer, at lave et indlæg med hendes tøjskab for det er altså i en klasse for sig. Ikke fordi hun har det helt store budget hver måned, men hun formår altid at finde de lækreste ting til de billigste priser.

For at få en lækker basisgarderobe er man dog nogle gange nødt til at investere og det afspejler ovenstående kollage også. Skjorten fra Acne prøvede jeg i går.. Den er fantastisk. Acne er ikke kede af deres priser, men hvis den kommer på udsalg så er jeg parat. Den er simpelthen så lækker og tidsløs. En hvid skjorte er indiskutabelt et must i alle garderober, da den både kan styles op og ned afhængig af hvad man skal. Jeg vil også gerne lige fremhæve min drømmejakke. Læderjakken med hætte fra Helmut Lang. Den er så smuk og jeg er sikker på, at jeg ville flytte ind i den hvis jeg havde den.

Hvad har I, i jeres basisgarderobe?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Wonderland - Normag