purple rain

fall(ing)

Scandinavian fall
Her ovenfor kan i se mit bud på et lækkert og klassisk efterårs-outfit, udelukkende bestående af skandinaviske mærker. Jeg synes virkelig dansk design har enormt meget potentiale og derfor gør jeg også alt hvad jeg kan for at støtte og repræsentere det så meget som muligt. Hvis vi kigger på kollagen ovenover, er det især armbåndet fra By Malene Birger som jeg er fuldkommen skudt i. lige så snart jeg får bare lidt penge, er det, det første jeg går ned og køber. Som I ved, elsker jeg jo krystal/rå smykker, så det super fedt at kunne få noget af dette, fra en designer jeg respektere enormt meget. Sættet fra Baum und Pferdgarten er en helt perfekt blanding af Clueless og kostskole-outfit. Nu hvor jeg kigger på det, er det jo egentlig bare en super moderne version af Hermione fra Harry Potter, som jeg har kreeret stilmæssigt.
Skoene er fra Acne og jeg synes de er SÅ fine – min veninde har lige købt dem og jeg savler meget misundeligt over dem. Det er den klassiske Alma model, men farven er bare to-die for og det gør altså ikke situationen nemmere når jeg stortset bor ovenpå en Acne butik!
Generelt elsker jeg at klæde mig på til efterår. Det er så pisse hyggeligt og jeg går altid 100% ind i det og køber 500 striktrøjer. Derfor er der også et indlæg på vej med fire måder at style srtiktrøjer. Jeg ved godt jeg lover jer rigtig mange indlæg som jeg alligevel ikke får taget mig sammen til at lave, men jeg LOVER altså – pinky promise – at i bliver fodret med en masse lækre ting de næste par uger.
NU vil jeg lave mig en kop kaffe og lægge mig tilbage under dynen og se noget Orange is the new Black. Det er min rebound serie for tiden, efter jeg har afsluttet de sæsoner af How I met your Mother det ligger på Netflix. Sad life. Hav en hyggelig, regnfyldt søndag.
xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

purple rain