new stuff

3 favorites – Sara Samucha

1.21

I dag vil jeg præsentere jer for det første af en ny række indlæg der hedder “3 favorites”. Her tager jeg hjem til folk med god stil, og skyder dem i deres tre yndlings outfits, hvorefter jeg stiller dem lidt spørgsnål. Den første på programmet er min kære veninde Sara Samucha. Til dagligt driver Sara sin second hand butik Lula 2nd Hand Luxury, i Antonigade. Det er, ifølge mig, den bedste af sin slags i Indre by, og der er altid en hel masse gode fund man kan gøre sig. Udover dette har Sara også en über grineren og lækker blog på Eurowoman, som I kan finde HER.

Beskriv outfit 1? “Min kimono hapsede jeg fra Lula, fordi jeg synes den var så æstetisk. Jeg går egentlig kun med den derhjemme, men den er god til de dage hvor man bare ligger og driver den af derhjemme. Man føler sig en smule mere “pæn” end i gamle joggingbukser og en slidt tee. Ekstra bonus er, at jeg kan tillade mig at åbne døren for postbuddet uden at ligne noget katten har slæbt med hjem…” Beskriv outfit 2? “Jeg skal ud og rejse nu her og skal ligge i 30 graders varme på stranden. derfor er en hvid tee og et par løse tynde bukser min faste uniform de næste 10 dage. Bukser fra Stine Goya og tee fra Acne.” Beskriv outfit 3? “Det er et af mine typiske hverdagsoutfit der altid spiller. Jeans og en varm strik. Jeg elsker strik og forkøber mig altid i dem. De fleste ender med at være grå, men jeg skal blive bedre til at gå med flere farver, så det må være min mission dette efterår. Bukser fra Weekday, strik fra Zara, bælte fra Prada og sneaks fra Nike

Hvor finder du inspiration til dit tøj?
“Her, der og alle steder. Folk på gaden. Film. Jeg bliver også ret inspireret af at stå i Lula hvor vi får varer ind hver dag. Man ved sgu aldrig helt hvad der venter.”

Hvilke ting leder du efter her til efteråret?
Strik, og en klassisk sort frakke i maskulint snit. Det holder altid. Derudover kunne jeg godt tænke mig en tyk bodychain fra Figaros bryllup.”

Hvad kendetegner god stil for dig?
Det er det klassiske svar: Det man føler sig tilpas i. Men som udgangspunkt er jeg mest til det afslappede og skødesløse look. Jeg er enormt dårlig til at dresse mig op, så jeg beunder de piger der parrer høje stiletter med et par smadrede jeans. Flotte smykker gør også altid et stort indtryk på mig. Det ligger i detaljerne..”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new stuff