on the run

4 favorites – frederikke brasch

Frederikke BSom I måske kunne regne ud, er den næste i min 3 favorites serie seje Frederikke Brasch! Vi kunne simpelthen bare ikke vælge, så det endte altså med at blive 4 favorites. Til dagligt har Frede bloggen Braschontherun.dk og arbejder bla. på det seje start-up Preadly! Jeg har glædet mig meget til at præsentere det her indlæg for jer.

Outfit 1: “Jeg elsker alt ved det her jogging sæt! Det er så dejligt gangster “Jenny from the Block” Og jeg er 100 procent sikker på, at jeg komme til at bo i det resten af vinteren! Det er både behageligt, sporty og mega sejt i mine øjne! Jeg er helt vild med DKNY’s relancering af deres brand igennem über seje Opening Ceremony!” Outfit 2: “Jeg er så glad for mine nye overalls! De passer til næsten alle begivenheder. Jeg har ofte en eller anden fodbold/ træningstrøje under dem og et par plain sneakers.” Outfit 3: “Jeg er meget betaget af tennis stilen lige for tiden, og jeg er helt tosset med det engelske old school mærke Fred Perry. Det har en kombination af old school morfar og coolness på samme tid, hvilket jeg slet ikke kan få nok af! Jeg elsker at matche så farverne i mit tøj passer sammen. F.eks. Passer kanten af kraven til min nederdel og sokker i det her outfit. Det giver i mine øjne et outfit perfektion.” Outfit 4: “Det er igen det samme som med det røde tennis outfit. For mig er det ofte vigtigt at tingene matcher helt ned til detaljerne på skoene samt sokker!”

Hvor finder du inspiration til dit tøj?
“Som nævnt tidligere er jeg meget inspireret af sport. Men det er meget i perioder. Min stil skifter alt afhængig af vejr og humør. Om sommeren elsker jeg f.eks små silke, blonde outfits. Jeg er især glad for sæt. Det er så dejlig nemt, og så er min lange krop bare mest harmonisk i ting som passer sammen!”

Hvad er dit drømmekøb for tiden?
“Jeg drømmer om et par helt limited edition sneakers som der kun er lavet 500 par af: Nike court zoom vapor AJ3 by Jordan. Det er en blanding af Air Jordan og Nike tennis! Jeg skal desværre nok drømme længe efter denne sko!”

Hvordan vil du beskrive din personlige stil?
“Min stil er sport, behagelig og praktisk med et feminint touch. Jeg har næsten altid sneakers på, og du vil AlDRIG se mig i et par høje hæle!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

on the run