welcome to the new age

looking back

bday1

Som 14-årig afholdte jeg mit første fotoshoot, som i kan se et billede fra, oppe i venstre hjørne. Det var dog bare det første i en række af rigtig, rigtig mange. Det var i år, at jeg virkelig fandt ud af hvad jeg vil med mit liv. Modeverdenen og specielt modefotografi fangede min interesse og når jeg kigger tilbage er det egentlig ret sygt, hvor mange fotoshoots jeg har nået at holde. Intet under at jeg var ved at gå ned med stress på et tidspunkt. Hvis vi kigger videre på kollagen kom jeg også blandt andet til at arbejde med Vanessa Moe, som i kan se oppe i højre hjørne – her fik jeg også min første udgivelse. Serien bliv nemlig udgivet i Flawless Magazine. Nede i venstre hjørne kan i se et billede fra, da jeg fik lov til at arbejde med to meget smukke piger fra Unique – det var også ret stort for mig. I højre hjørne er et bilelde af meget smukke Vincent som senere blev udgivet i Recens Paper. Det er personligt dén af mine serier som jeg er gladest for, tror jeg.

bday2

Som 14-årig begyndte jeg også at skyde street style. Jeg startede hos Streetsofdenmark.dk, men jeg nåede kun at aflevere en lille håndfuld billede hos dem før jeg, midt i en skoletime, blev ringet op af Metro Xpress. Hver onsdag laver de en streetstyle-feature og de var faldet over mine billeder. Derfra gik det stærkt og nu skyder jeg også fast for Soundvenue!

bday3

Som 14-årig nåede jeg at deltage i to københavnske modeuger. SS14 og AW14. Som man har kunne fornemmet det på bloggen glæder jeg mig altid vanvittigt meget. Det er så vanvittigt at rende rundt backstage, se hvordan alting bare spiller sammen i en højere enhed. Her til sommer har jeg et lille ønske om, måske at tage til Stockholm eller Berlin Fashion Week. Det kunne være så spændende at se hvordan det foregår der! Modeugerne er rigtig, rigtig stressende – især for mig, for jeg har jo ikke fri når jeg er hjemme. Først der begynder arbejdet med at redigere billeder! Men jeg elsker det alligevel og man får gjort sig vanvittigt mange nye bekendtskaber.

bday4

Som 14-årig blev jeg ansat af Trine og det var jo egentlig her, at det hele startede. Er så evigt taknemmelig for det job. Det har givet mig så mange vanvittige muligheder og samtidigt et bekendtskab jeg ikke ville have været foruden.

Spændende hvad 15 bringer!

 

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

welcome to the new age