Workshop - backstage

it’s like an addiction

ootd4Har tilbragt dagen i dag sammen med sødeste Benedicte! Og når to mennesker med hver sin blog er sammen, er det simpelthen for oplagt at skyde et par outfit billeder. I hånden har jeg en kop kaffe som i nok kan se. Som jeg så fint beskriver det i min header, er jeg simpelthen kendt blandt mine veninder for at være indehaver af den vildeste kaffe-afhængighed. Det variere hvor meget jeg drikker men for eksempel i dag, kom jeg faktisk op på 12-13 kopper kaffe. Det er for meget kan vi kun blive enige om, men når man skal op så tideligt er det altså det eneste der holder én i live. Og så var det vist nok om kaffe, haha. På mig havde jeg mine skønne sko fra Stine Goya, bukser fra Vila, turtleneck fra Gina Tricot, jakke fra Isabel Marant pour H&M og taske fra Marc Jacobs.

 

5

  • Sweateren ser ret lækker ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emma Matell

      Jeg er rigtig glad for den! Kunne dog godt tænke mig at investere i én i lidt lækre materiale, da kvaliteten ikke ligefrem ligger i top. Men det var jo heller ikke en dyr sweater og den er fin at bruge ind imellem!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • matilde

    Jeg drikker også meget kaffe, men jeg synes jeg har fået misfarvninger på tænderne – får du slet ikke det? når først der er kommet, så er der bare intet der får dem væk! :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emma Matell

      Har jeg ikke været ude for endnu men ved ikke om det har noget at gøre med at jeg altid børster tænder helt obsessive 4-5 gange om dagen, eller om jeg bare har været heldig!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • it’s like an addiction | The Copenhagenish

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workshop - backstage