wintertime favorites

in the twilight of these white nights

outfit3Så er der et lille outfit mere. Er klar over jeg har en totalt føler på, på 3. billede men det må i lige leve med. Fik min fader til at skyde billederne.
Nu begynder det at spidse til og vi nærmer os juleaften. Vi skal for første gang holde jul i den her lejlighed og jeg glæder mig virkelig meget. Hvor vi bor nu, er der i modsætning til den gamle lejlighed, ekstremt højt til loftet. Dét har vi udnyttet og i dag har vi så hentet en ordentlig motherfucker af et juletræ.
Man kan også sige jeg har lignet et juletræ lidt i dag. Med fokus på gulddetaljerne som Goya mestrer til perfektion er jeg spankuleret igennem dagen iført dette. Skoene fik jeg i dag i adventsgave af den endnu engang utroligt smagfulde nisse. Måske laver jeg et lille indlæg hvor de kan ses ordentligt på et tidspunkt. You never know.
Nå, men i hvertfald så er cardiganen, skoene samt t-shirten fra Stine Goya, shortsene (Som man desværre ikke kan se ordentligt. De er fucking pæne i virkeligheden) fra Snob de Noblesse, tasken er fra Asos og uret fra Michael Kors.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

wintertime favorites