blockin'

#instabooks

instabooks

Her er de. Bøgerne der har ramt samtlige mode-relaterede instagramprofiler de seneste par uger. Det er næsten umuligt ikke at støde på dem. Som den lille trend-slave jeg er, har jeg selvfølgelig også købt dem. Man skal jo være med. Bogen til venstre er, blandt andet, skrevet af den franske it-girl og Chanel-muse, Caroline De Maigret. Jeg har fulgt spændt med op til udgivelsesdatoen, lige siden jeg fandt ud af at den blev en realitet. Som en lille teaser græd jeg af grin til denne video, lavet med nogle af de mange facts man kan finde i bogen. ID Magazine laver nogle af de mest grineren videoer og denne er ingen undtagelse. Bogen er også bare pisse sjov. Jeg er kun halvvejs men kan allerede anbefale den. Man bliver både inspireret og man har det sjovt samtidigt. Jeg er fan. Bogen kan købes i Storm eller Urban Outfitters, her i København.

Den anden bog “Not that kind of girl” er skrevet af Lena Dunham som man måske bedst kender som hovedrollen og instruktøren af den succesfulde serie “Girls”. Den er langt mere personlig og er fyldt med sjove, akavede og søde anekdoter fra hendes liv. Hun kommer ind på en masse pigerelevante ting og den er lidt feministisk i antrækket. Man keder sig ikke på noget tidspunkt, da hun skriver så hudløst ærligt at man bliver helt fanget ind i den. Også en meget anbefalelsesværdig bog. Jeg købte den i Gatwick lufthavn og slugte næsten den hele på flyveturen (efter jeg havde instagrammet den naturligvis).

Har I læst nogle af dem? Eller har I måske nogle andre bøger jeg bør sætte tænderne i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blockin'