ordinary

sofie schou madsen – lookbook

Sofie-Madsen-by-Polina_5Sofie-Madsen-by-Polina_12Sofie-Madsen-by-Polina_10Sofie-Madsen-by-Polina_3Sofie-Madsen-by-Polina_7

Jeg sad og stalkede den dygtige fotograf Polina Vinogradova’s – også kendt som Miss Popo – hjemmeside. Her faldt jeg over disse billeder som er et lille udsnit af designeren Sofie Schou Madsen’s nye look book. Udover at jeg er helt forelsket i tøjet, er der også bare noget ved disse billeder som tiltaler mig helt vildt. Om det er den smukke models stærke udtryk, de metalliske nuancer eller Polinas genkendelige flash, kan jeg ikke sætte en finger på. Alt jeg ved er, at jeg ihvertfald er fan! Især den hvide turtleneck-kjole er simpelthen alt for fin og jeg ville absolut ikke have noget imod at den flyttede ind ved mig. Det sporty, men meget kliniske look, synes jeg er mega sejt og jeg kunne godt finde på at dreje min garderobe lidt mere i den retning.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ordinary