cherry on top

where the wind blows

outfit-fw1Nej… Jeg har ikke lavet en eller anden fancy styling af mit hår. Det er såmænd blot vinden der rusker helt vildt op i mig, inden jeg skal til Benedicte Utzon show… Det her var mit outfit i dag, den første dag på modeugen. Jeg var så heldig at søde Laura lige var villig til at skyde disse billeder. Jeg har haft sådan en god og samtidigt mega travl dag. Jeg lagde ud med Kopenhagen Fur, derefter Utzon, så Barabara I Gongini, Wood Wood og til sidst Henrik Vibskov. Det har været rigtig spændende og jeg glæder mig super meget til at vise jer de billeder jeg har fået skudt, samt anmelde de forskellige kollektioner. Tirsdag aften var jeg på D’angleterre til Gallery Int. Fashion Fair, for at tage et kig på de nye kollektioner. En hel masse af mine gode venner og veninder var der også, så det var simpelthen så hyggeligt. Især blev jeg forelsket i den nye Wackerhaus kollektion og selvfølgelig Stine Goya. Efter event’et dér, tog vi i samlet flok til Børsen hvor Modeblogprisen 2014 blev afholdt. Jeg havde glædet mig helt vildt meget og med god grund! Emil Thorup rockede som lettere provokerende vært og der var fyldt med en masse søde mennesker. En hel masse af mine venner var blevet nomineret, men sødeste Marie endte med at løbe med prisen for årets visuelle koncept. En pris hun har fuldt ud fortjent i min optik.
Men for at komme tilbage til mit outfit; jeg havde sko fra Stine Goya, bukser fra Designers Remix, bluse fra Primark og pels fra Sting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

cherry on top