ladylike

Cecilie Lassen x Won Hundred act 3

cecilielassenNavnet Cecilie Lassen, siger dig nok noget. Enten fordi du er balletentusiast, modeinteresseret eller måske fordi du har set “Danmark har talent”, hvor Cecilie senest har været dommer. Hun er pensioneret balletdanser, model og med samarbejdet med Won Hundred, er hun nu også sprunget ud som designer.

Idag var jeg til lanceringen af den 3. og dermed sidste kollektion, Cecilie har designet for det danske high-street mærke. De tre kollektioner er bygget op, som en balletforestilling med 1., 2. og nu 3. akt. I 3. akt er det altid den lykkelige slutning der batter, hvilket også skinner igennem i kollektionens lyse og sommerlige farver. Der er er en hel masse styles på min ønskeliste allerede! Jeg skal snart ud og rejse, og den fine, fine badedragt ramte plet. Den er sød, ikke for meget og jeg har en fornemmelse af at den sidder flatterende. Også buksedragten er jeg helt vild med. De vidde ben og lette stof, er perfekt til ferie med et par åbne hæle. Nedenfor har jeg lavet en lille kollage med mine favorit styles, der kan forhandles i butikkerne fra i dag!

favorit styles

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ladylike