lately

Alexander Wang x H&M

frederikke wangMin kære ven Aldemar fik for et par uger siden en rigtig spændende i dag. Nemlig at fotografere den seje, sporty Frederikke i den nye Alexander Wang for H&M kollektion. Hele kollektionen er opbygget meget futuristisk og sporty – derfor var det et perfekt match. Vi brugte derfor hele lørdag formiddag på at skyde disse billeder og personligt er jeg meget tilfreds. Der er flere billeder endnu, men indtil videre, er ovenstående mine favoritter. Hendes nye, lækre frisure passede også helt perfekt ind. Kollektionen er simpelthen så lækker – jeg er helt tosset med den faktisk. Jeg var ikke ligefrem ovenud begejstret da jeg først så den, men nu, hvor jeg har haft mulighed for at nær-studere den, er jeg faktisk meget positivt overrasket. I dag bliver den sat til salg ved et pre-sale for inviterede og her skal jeg med og hapse et par styles. Min plan er i hvertfald at få fat i de mega fede boksehandsker, da det er noget jeg er begyndt at gøre mig i og også den lækre kjole med lange ærmer. Den giver et 100% godkendt assgame. Kollektionen rammer de danske H&M butikker, tilgængeligt for alle, nu på torsdag d. 6. Skal I have fat i noget? Og hvad synes I om billederne?

2

  • MyLifeAsTulle

    Cool billeder! Hvordan er tøjet i størrelserne? Jeg bliver nemlig nød til at købe online 🙂 Og ved du evt. hvad tid de åbner for Online handlen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tror de åbner for online handlen kl 10!
      Tøjet er rimeligt småt i størrelserne, men på den anden side er der også elastik i. Tror man er nødt til at prøve sig lidt frem!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lately